026-32507051 021-44037884
 
محصولات

فروش محصولات شرکت صنعت گستر خورنگان

هیدرازین(Hydrazine) یک ترکیب شیمیایی با فرمول مولکولیN۲H۴ است. هیدرازین بیشتر در سوخت موشک و فراورده‌های تنباکوکاربرد دارد.برای نمونه فشرده سازی هیدرازین با یک کربونیل ساده مانند استون یک آذین می‌دهد. اگر این آذین دوباره با هیدرازین واکنش دهد هیدرازون به دست می‌آید :
۲ (CH۳)۲CO + N۲H۴→ ۲ H۲O + [(CH۳)۲C=N]۲
[(CH۳)۲C=N]۲+ N۲H۴→ ۲ (CH۳)۲C=NNH۲
در واکنش بالا «استون آذین» یک فراوردهٔ میانجی(حد واسط) بوده و واکنش تا به دست آمدن هیدرازون انجام می‌شود. مهار واکنش در گام نخست بشتر زمان‌ها شدنی نیست و برای فرآوری آلکیل هیدرازین بهتر است از کاهش فراورده سود جست. هیدرازین در بسیاری از فرایندهای شیمیایی به کار می‌رود که برای نمونه باره(مورد)های زیر را آورده‌ایم:
• ساخت اسپاندکس(گونه‌ای از کاموای پلاستیکی)از فیبرها
• برای کاتالیزواکنش های بسپارسازی(پلیمر کردن).
• باتری سوختی.
• لحیم کاری.
• گسترندهٔ واکنش زنجیری بسپارسازی اورتان.
• حذف اکسیژن در دیگ های بخار و جلوگیری از خوردگی لوله های دیگ بخار
همچنین شاید برای ساخت ترانزیستور پرده‌ای نازک که در نمایشگر کریستال مایع کاربرد دارند؛ کاربرد داشته باشد. نکات ایمنی هیدرازین بسیار زهرآگین است و هیدرازین بی آب بسیار ناپایدار می‌باشد.
هیدرازین یک ترکیب معدنی با فرمول شیمیاییH_4 N_2
هیدرازین یک مایع بی رنگ و قابل اشتعال با بوی آمونیاک است.
هیدازین سمی است و بسیار ناپایدار است مگر اینکه در محلول به عنوان مثال ، هیدرات هیدرازین N_2 H_4.H_2O
از سال 2015 ، بازار جهانی هیدرازین هیدرات بالغ بر 350 میلیون دلار بوده است.
هیدرازین به طور عمده به عنوان یک عامل کف سازی در تهیه کفهای پلیمری مورد استفاده قرار می گیرد ، اما کاربردهای آن به عنوان پیشرو کاتالیزورهای پلیمریزاسیون ، داروسازی و آگروشیمیایی نیز می باشد.
در سال 2015 حدود دو میلیون تن هیدرازین هیدرات در مواد منفذ کننده کف مورد استفاده قرار گرفت. علاوه بر این ، از هیدرازین در سوخت های مختلف راکت و برای تهیه پیش سازهای گازی و همچنین در کیسه های هوا استفاده می شود. هیدرازین در هر دو چرخه بخار نیروگاههای برق هسته ای و معمولی به عنوان دستگاه کنترل اکسیژن برای کنترل غلظت اکسیژن محلول در تلاش برای کاهش خوردگی استفاده می شود.
هیدرازینها به گروهی از مواد آلی اطلاق می شوند که با جایگزینی یک یا چند اتم هیدروژن در هیدرازین توسط یک گروه آلی حاصل می شوند.
موارد استفاده:
تولیدکنندگان و پروانه های گاز
ترکیبات اختصاصی شامل آزدی کربن آمید و آزوبیسیسوبوتیرونیتریل ، که 100-200 میلی لیتر گاز در هر گرم از پیش ساز تولید می کنند. در یک کاربرد مرتبط ، سدیم آزید ، ماده تشکیل دهنده گاز در کیسه های هوا ، از طریق واکنش با سدیم نیتریت از هیدرازین تولید می شود.
هیدرازین همچنین به عنوان پیشرانهای وسایل نقلیه فضا از قبیل کاوشگر سحر ناسا Ceres و Vesta استفاده می شود ، و باعث کاهش غلظت اکسیژن محلول در داخل و کنترل pH آب مورد استفاده در دیگهای بزرگ صنعتی می شود. جت جنگنده F-16 ، شاتل فضایی ناسا و هواپیمای جاسوسی U-2 از هیدرازین برای سوخت رسانی به واحدهای برق اضطراری خود استفاده می کنند
هیدرازین از طرفی در دفع سموم آفات و در برخی داروها مورد استفاده قرار می گیرد ، به طور مثال فلوکونازول ، که با استفاده از هیدرازین سنتز می شود ، یک داروی ضد قارچ است.
هیدرازین پیش ماده چندین دارو و سموم دفع آفات است. اغلب این کاربردها شامل تبدیل هیدرازین به حلقه های هتروسیکلی مانند پیرازول ها و پیریدازین ها است.
نمونه هایی از مشتقات هیدرازین فعال زیستی تجاری عبارتند از: سفازولین ، ریزاتریپتان ، آناستروزول ، فلوکونازول ، metazachlor ، metamitron ، metribuzin ، paclobutrazol ، دیکلوبوترازول ، پروپیکونازول ، هیدرازین سولفات ، diimide، triadimefon،
ترکیبات هیدرازین می توانند در ترکیب با سایر مواد شیمیایی کشاورزی مانند حشره کشها ، میتسیدها ، نماتیدها ، قارچ کشها ، ضد ویروسها ، جذب کننده ها ، علف کش ها یا تنظیم کننده های رشد گیاه مؤثر باشند.

هیدرازین هیدرازین

روغنهای هیدرولیک عموماً در سیستمهای هیدرولیک، گردشی و دیگر کاربردهای صنعتی (پرسهای سبک و سنگین جعبه لینگ انواع کمپرسور، جعبه دندههای بسته، یاتاقانهای ضد اصطکاک و سیستمهای انتقال قدرت هیدرولیک) مناسب میباشد و میبایست در مقابل اکسیداسیون و سایش مقاومت مناسب داشته باشند، همچنین دارای قابلیت فیلتراسیون عالی باشند. عمده روغنهای هیدرولیک موجود دارای قابلیت تفکیکپذیری آسان آب و هوا از روغنو نیز دارای خاصیت ضدکف میباشد. روغنهای هیدرولیک عمدتاً در سطوح کیفیت HPL و HL تولید میگردند. روغنهای هیدرولیک در گریدهای 22، 32، 46، 68، 100، 150، 220، 320 قابل عرضه میباشند. چگونه روغن هیدرولیك را درست انتخاب كنیم؟ از كجا میدانید كه روغن هیدرولیك را درست انتخاب کرده اید؟ در اغلب تجهیزات نیازمند به روانكاری، پارامترهای زیادی وجود دارد كه در انتخاب روانكار موثر می باشد. اینكه از یك محصول ویژه در تجهیزات استفاده می شود بدین معنی نیست كه آن محصول برای استفاده مناسب می باشد. اغلب روانكارها كه فاقد مشخصات مورد نظر نمی باشند باعث خرابی جبران ناپذیر نمی شوند بلكه میانگین طول عمر تجهیزات را كاهش داده و بنابراین نادیده گرفته می شوند. در مورد روغنهای هیدرولیك دو بحث ابتدایی وجود دارد- درجه گرانروی و نوع روغن هیدرولیك. این مشخصات نوعا بوسیله نوع پمپ هیدرولیك مورد استفاده در سیستم، دمای كاركرد و فشار كاركرد سیستم تعیین میگردد. اما فقط به اینجا ختم نمی شود. سایر پارامترهای مورد بحث عبارتند از: نوع روغن پایه، كیفیت نهایی روانكار، و مشخصه های عملكرد. مقادیر این پارامترها براساس محیط كاركرد، نوع ماشین و موارد متغیر دیگر به طور اساسی تغییر می كند. انتخاب كردن بهترین محصول برای سیستم، نیازمند جمع آوری و بكارگیری همه اطلاعات در دسترس می باشد.

روغن هیدرولیک

یكی از پركاربردترین و مفیدترین مواد معدنی بدست آمده از طبیعت كه مصارف بسیار زیادی در تمام وجوه زندگی بشر از آغاز تاكنون داشته است ، نمك به تمام اشكال قابل استفاده آن است . به دلیل استفاده زیاد و ضروری آن در رژیم غذایی ، با شنیدن اسم نمك مزه شور و مصرف غذایی آن به ذهن متبادر می گردد . اما شاید كمتر كسی بداند كه نمك در موارد بسیاری با میزان مصرف بسیار بالاتری از كاربرد غذایی آن مورد استفاده قرار می گیرد تا جاییكه مصرف خوراكی آن درصد كمی از مصرف نمك در تمام زمینه ها را به خود اختصاص می دهد . نمك كاربرد مهم و زیادی در اكثر صنایع ، طبّ ، بهداشت ، محیط زیست و ... ودر یك كلام در بسیاری از جنبه های زندگی آدمی دارد كه به ایجاز از آن سخن می گوییم . از موارد مصرف نمك می توان به نقش حساس آن در حفاری ها ، دباغی ها ، نساجی ها ، اسیدسازی ها و سرم سازی ها ، دارو سازی ها ، تصفیه آب و ... اشاره كرد . همچنین كارخانجات یخ ، كارخانجات تولید و بسته بندی مواد غذایی و خوراكی و تنقلات ، كارخانجات تولید مواد آرایشی و بهداشتی و سلامت ، كارخانجات تولید مواد شوینده ، كارخانجات تولید غذاهای آماده و انواع كنسرو نیز از جمله كاربران عمده نمك هستند . شیلات نیز از جمله مصرف كنندگان مهم نمك هستند تا جاییكه نمك شیلاتی كه یك سایز از دانه بندی نمك تولید شده در گروه كارخانجات گل نمك است به دلیل مصرف بالای شیلات برای گندزدایی از آن به این نام شهرت یافته است . شاید بارها اتفاق افتاده باشد كه در فصل سرما دچار لغزندگی معابر در اثر برف و یخ زدگی شده باشید . مخلوط نمك و شن ، با بر طرف كردن لغزندگی معابر و خیابان ها تأثیر بسیار زیادی در حفظ سلامت و آرامش شهروندان می گذارد . به همین سبب شهرداری ها و ادارات تابعه سازمان راه و ترابری از مشتریان قدیمی گروه كارخانجات گل نمك به ویژه در فصل زمستان بوده و هستند . گفتنی است كه نمك در برخی موارد حتی در شیرینی پزی ها ، نانوایی ها و بسیاری از صنایعی كه شاید گمان آدمی هم به آن نرسد به كار برده می شود .

نمک صنعتی

نفت سفید، نفت چراغ یا کروزن که در زبان گفتاری نفت نامیده می‌شود، یکی از ترکیبات نفتی و مواد سوختی است. نفت سفید در گذشته کاربرد گسترده‌ای به عنوان سوخت وسایل گرمایشی و پخت و پز داشت که امروزه در بسیاری از نقاط با گاز شهریو گاز مایعجایگزین شده‌است. قدیمی‌ترین متنی که روش استحصال نفت سفید از نفت خام را توضیح داده، نوشته محمد زکریای رازیدانشمند ایرانی است. وی که بیشتر عمرش را در بغداد به عنوان شیمیدان و پزشک می‌گذراند در «کتاب الاسرار» دو روش را برای تولید نفت سفید توضیح داده آست. نفت سفید در آن زمان در چراغ‌های نفتی معروف به «نفاطه» برای تولید گرما و روشنایی استفاده می‌شد. در جنوب شرقی آسیا، بریتانیاو آفریقای جنوبیبه این ماده پارافین گفته می‌شود؛ نفت چراغ، هیدروکربنیقابل اشتعال بصورت مایع است. واژه کروسن که در انگلیسی بجای نفت چراغ بکار می‌رود، از واژه یونانیکروس(به معنای موم) گرفته شده و برای نخستین بار به عنوان یک نشان بازرگانی توسط آبراهام گنسربکار رفته است. نفت چراغ بیشتر به عنوان سوخت هواپیماهای دارای موتور جت (سوخت جت) و برخی راکت‌هابکار می‌رود اما در مواردی به عنوان سوخت گرمایشی و آتش‌بازی‌ها نیز از آن استفاده می‌شود. در بخش‌هایی از آسیا که نفت چراغ جزو یارانه‌های دولتی است، آن را به عنوان سوخت موتور قایق‌های کوچک ماهیگیری بکار می‌برند.

کروزین صنعتی

فناوری تصفیه آب با رزین‌ تعویض یونی (Ion Exchange Resin) بصورت گسترده‌ای به عنوان یکی از روشهای عملی اثربخش، سالیان زیادی مورد توجه و استفاده قرار گرفته است. متداولترین استفاده از رزین‌های تعویض یونی در "سختی گیری" (Softening) آب می‌باشد. اما در عین حال، این روش دارای کاربردهای بسیار زیاد دیگری نیز هست. آلاینده‌های موجود در آب به عنوان یک مشکل بزرگ در سرتاسر دنیا روز به روز بیشتر مورد توجه قرار گرفته و استانداردهای سخت‌گیرانه‌تری برای آن در نظر گرفته می‌شود. آلاینده‌های تولید شده به عنوان مواد جانبی ناشی از ضدعفونی کننده‌ها، آرسنیک، نیترات، پرکلرات و اورانیوم از جمله این آلاینده‌ها هستند که رزین‌های تعویض یونی مناسب با هرکدام می توانند باعث تصفیه آنها از آب شوند. رزین‌های تعویض یونی باعث حذف آلاینده‌های یونیزه شده محلول مانند سختی و قلیائیت از آب می‌شوند. این اتفاق توسط یک فرآیند برگشت پذیر جابجایی یونی بین یک فاز جامد (دانه رزین) و یک فاز مایع (آب) صورت می‌گیرد. ساختمان دانه رزین شامل یک شبکه پلیمری است که در بعضی از نقاط آن، گروه یونی غیرمتحرک چسبیده و در فضای بین آنها یونهای متحرک قرار دارند. به عنوان مثال در شکل سمت چپ زیر، یونهای سولفونات (SO3-) به شبکه پلیمری چسبیده و یونهای سدیم (Na+) بعنوان یون متحرک در این رزین ایفای نقش می‌کنند. رزین‌های تعویض یونی به دودسته اصلی "کاتیونی" و "آنیونی" تقسیم می‌شوند. اگر یون متحرک رزین، دارای بار الکتریکی مثبت باشد (مانند Na+)، به آن رزین کاتیونی و در صورتیکه دارای بار منفی باشد (مانند Cl-)، به آن رزین آنیونی می‌گویند. برای توضیح بیشتر در مورد نحوه عملکرد رزین در تصفیه آب، به فرآیند سختی‌گیری آب اشاره می‌کنیم. یکی از انواع معروف ذرات جامد محلول در آب، "سختی" (Hardness) است که ناشی از وجود کاتیون‌های محلول کلسیم (Ca++) و منیزیم (Mg++) در آب می‌باشد. این املاح باعث ایجاد رسوب در ظروف آشپزی، گرفتگی سیستم لوله کشی و خرابی در برخی تجهیزات تأسیسات منزل به دلیل همین رسوب گرفتگی می‌شود. سختی گیری در واقع فرآیند تعویض کاتیونهای سختی (یونهای کلسیم و منیزیم) با کاتیون سدیم است. کاتیون سدیم به دلیل قابلیت حل شدن بالاتر در آب نسبت به یونهای کلسیم و منیزیم، مشکل ایجاد رسوب را از بین می‌برد. برای سختی‌گیری آب، یک رزین کاتیونی که یون متحرک آن، یون سدیم است در مسیر عبور جریان آب قرار می‌گیرد. به این ترتیب، یونهای کلسیم و منیزیم از داخل آب به سمت داخل رزین رفته و بالعکس، یونهای متحرک سدیم از داخل رزین وارد آب و جایگزین آنها می‌شوند.

رزین تسویه آب

شرکت صنعت گستر خورنگان وارد کننده عمده پلی آلومینیم کلراید (پک گرید صنعتی و گرید خوراکی در ایران می باشد، پلی آلومینیوم کلراید صنعتی و خوراکی ، که به اختصار پک نامیده می شود دارای کاربردهای فراوانی در صنعت می باشند پک ها کاربرد فراوانی در تصفیه آب و پسابهای صنعتی و فاضلابها دارند، حذف کدورت و مواد کلوئیدی معلق در آب که باعث رنگ، بو و طعم نامطبوع در آب را بعهده دارد. پلی آلومینیوم کلراید (PAC) به دو صورت مایع و پودر تولید می شود. این محصول در دئودورانت ها و ضد عرق ها ، به عنوان یک لکه بردار در تصفیه آب ، که در تصفیه آب آشامیدنی و تصفیه فاضلاب کاربرد فراوان دارد. نحوه تولید پک: با استفاده از اسید سولفوریک به جای اسید هیدروکلریک ، محلول سولفات آلومینیوم (Alum) با همان فرآیند تولید می شود. PAC 9 HB ، فرایند تولید با واکنش PAC 18٪ با سولفات آلومینیوم و یک پایه ، با استفاده از یک راکتور GFRP و یک میکسر از طراحی خاص به دست می آید. فرمول شمیایی پک و Cas Number کلرید آلومینیوم پلی آلومینیوم به عنوان جایگزین آلوم و سولفات آهن استفاده می شود. فرمول شیمیایی: (Aln (OH) mCl3n-m) X. Cas: 1327-41-9. PAC یک ماده شیمیایی معدنی است که دارای ساختار پلیمری محلول در آب است. که تصفیه آب را مفیدتر ساخته است. روش تصویه آب توسط پک PAC یک ماده شیمیایی معدنی است که از ساختار پلیمری محلول در آب تشکیل شده است. و کربن فعال شده با پودر PAC معمولاً برای جذب ترکیبات آلی طبیعی ، ترکیبات بو و بو و مواد شیمیایی ارگانیک مصنوعی در تصفیه آب آشامیدنی استفاده می شود. شرایط ایمنی پک کلرید آلومینیوم ، کلرید اصلی / پلی آلومینیوم: سمی نمی باشد. این ماده برای محیط زیست خطرناک طبقه بندی نشده است. 20 آوریل 2017

پلی آلومینیوم کلراید پلی آلومینیوم کلراید2

برخی از مشتریان

سازمان آب و فاضلاب
سازمان آب و فاضلاب
سازمان هواپیمایی کشور
سازمان هواپیمایی کشور
وزارت نیرو
وزارت نیرو
شرکت ایران خودرو
شرکت ایران خودرو
وزارت راه و ترابری
وزارت راه و ترابری
گروه مپنا
گروه مپنا